Sunday, February 18, 2007

Drugič

Še 3 dni do odhoda. V sredo grem preko šole v Francijo. Tam bom 5 dni, se pravi do nedelje. Ker se vrnemo pozno zvečer, smo mislile s sošolkami porabit 1 Gabrov prosti dan, da si spočijemo in se nazaj privadimo na slovensko klimo (: Toda šola nam tega ne dovoli, češ da se te dnevi uporabijo le v primeru, če greš na počitnice, na poroko, pogreb ali pa v shopping. Torej zaradi velikega nakupa bi lahko manjkale od pouka, dan za počitek pa sploh ne pride v poštev. Hmm, no o tem kdaj drugič.
čas odhoda: 21.2. ob 15.30
Z letališča Brnik bomo vzleteli 19.45 , pristali pa bomo na letališču Brussels - Charleroi ob 21.35 (lahko se zgodi da pristanemo prej, če pride do kakšnih zapletov - Bog ne daj! (: )
Mislim, da bomo 1 dan preživeli v Bruslju. Pot bomo nadaljevali proti Parizu. En celotni dan bomo v Eurodisneyu. "Čaka nas neverjetno zabaven dan! Sprehodili se bomo po tipični glavni ulici starinskega ameriškega mesta - Main Street USA, se s parnikom vozili po Mississippiju, se pridružili piratom s Karibov, doživeli deželo Petra Pana in občudovali predstave Disneyevih junakov pred gradom Trnjulčice. V vesolje nas bo popeljal vesoljski top Space Mountain, nepozabni bodo vlakci smrti, ... ", citirano iz lista s programom. Sounds like fun! (:
Druge dneve pa bomo posvetili prestolnici Francije, Parizu. Domov se bomo vrnili z avtobusom, preko Nemčije in Avstrije.
Skratka, zanimivo bo (:


Andy Warhol

6 comments:

Anonymous said...

heyla!!!
tvoj prvi comment;)... si se kr razpisla o parizu, lepo, lepo:)...

pa še neki sm opazla, smeškote lih obratn obračaš kot jst:D...

luškan blog, pa lej da boš kej slikc od pariza gor dala:)

Lenart Senica said...
This comment has been removed by the author.
CyMaN said...

Sam čak mal Anja?!?? Pa domena ni zastonj, moraš jo upravičit. Kaj zdaj ne bo nič blogganja?!?!!

Vid. said...

uuu jst sm biu tud polet v parizu :D mam poooolno slik pa dnevnik potovalni sm pisu... pa fuul je blo dobr :D dej napiš kako reportažo no ;)

Lenart Senica said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

kar sem iskal, hvala